امنیت غذایی مرهون تلاش‌های تخصصی دامپزشکی است

رئیس جهاد کشاورزی در جمع دامپزشکان استان گفت: امنیت غذایی مرهون تلاش‌های تخصصی دامپزشکی است.

به گزارش یاسوج۴۹: به مناسبت فرارسیدن هفته  دامپزشکی صبح امروز چهارشنبه مورخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴، رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، به همراه معاونین توسعه و تولیدات دامی و گیاهی، و تنی چند از مدیران ستادی، با حضور در اداره کل دامپزشکی استان، این هفته را به مدیرکل، معاونین و تمامی کارکنان خدوم این مجموعه تبریک و از زحمات آنان تقدیر کرد.

رضا فرازی مدیر کل جهاد کشاورزی در این دیدار با تاکید بر اینکه دامپزشکی بازوی علمی و تخصصی تأمین سلامت جامعه است گفت:  مشکلات کمبود تجهیزات در اداره کل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد بررسی و مرتفع خواهد شد. 

در ابتدای این بازدید، فرازی با حضور در محل کار تمامی کارکنان، ضمن تبریک صمیمانه، در نشستی مشترک با چهارلنگ، مدیرکل دامپزشکی استان، معاونین و روسای ستادی، به بررسی دقیق چالش‌ها و تنگناهای موجود پرداخت. مشکلات اصلی شامل «کمبود شدید نیروی انسانی، محدودیت در اعتبارات تخصیصی، و نیاز به تجهیزات ساختمانی و اداری» مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه، خداکرم چهارلنگ، مدیرکل دامپزشکی استان، ضمن ابراز تشکر از حضور ریاست سازمان جهاد کشاورزی و هیئت همراه، به تشریح وظایف کلیدی و خطیر سازمان دامپزشکی در حوزه‌های مختلف پرداخت. وی بر نقش سازمان در پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام، نظارت شرعی و بهداشتی بر مراحل کشتار، خدمات‌رسانی به جمعیت دامی عشایر، و تأمین امنیت غذایی از مزرعه تا سفره تأکید کرد و خواستار تداوم و تعمیق همکاری‌ها با تمامی دستگاه‌های اجرایی، به ویژه سازمان جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه متولی بخش کشاورزی و دامپروری استان شد.

رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، در سخنان خود با آرزوی توفیقات روزافزون برای مجموعه دامپزشکی، این سازمان را رکن علمی و تخصصی در تضمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه دانست. وی اظهار داشت: «امنیت غذایی و سلامت محصولات دامی و پروتئینی همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولین ارشد استان بوده و مجموعه دامپزشکی به شایستگی توانسته است این وظیفه حیاتی را به نحو احسن مدیریت نماید.»

فرازی در پایان تأکید کرد: «دامپزشکی، بازوی علمی و تخصصی ارزشمندی در تضمین سلامت محصولات دامی و کنترل بیماری‌های مشترک است و همکاری مستمر این بخش با ‌سایر واحدهای تولیدی و نظارتی، ضامن اصلی سلامت غذایی پایدار جامعه خواهد بود.











خبرنگار:
عباس شیرزادی

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

x