به گزارش یاسوج ۴۹، اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان دنا به ریاست فرماندار دنا و با حضور مدیر کل برنامه وبودجه، برخی مدیران کل، فرماندهان انتظامی دنا، بخشداران، شهرداران و اعضای شورای تأمین و اعضای شورای اداری دنا در فرمانداری دنا برگزار شد.
دکترعباس رسولی فرماندار دنا با اشاره به اینکه دوجلسه شورای برنامه ریزی در دنا برگزار شد، تمامی پروژه ها و اعتبارات سال گذشته به صورت دقیق بررسی شد و امروز در سومین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بحث ابلاغ بودجه اختصاص یافته برای پروژه در سال ۱۴۰۴ هست گفت؛: ما تمامی پروژه ها را ریز به ریز بررسی کردیم که چه مشکلاتی داشتند و همه را اولویت بندی کردیم.
رسولی اظهار داشت: برخی مدیران هیچ آگاهی و آشنایی با پروژه ها و میزان اعتبارات در نظر گرفته شده و تخصیص داده شده سال قبل ندارد که متاسفانه زیبنده یک مدیر نیست، برخی مدیران دستگاه های اجرایی استان نسبت به اعتبارات و پروژه های شهرستان بسیار کم لطفی میکنند و اعتبارات ناچیز و محدود شهرستان را در خود شهرستات هزینه نمیکنند، لذا تمامی دستگاههای اجرایی استان باید میزان اعتبارات تخصیص یافته را برای شهرستان در نظر بگیرند و از این به بعد خودم شخصا در واحدهای بودجه دستگاه ها حاضر میشوم و وضعیت اعتبارات شهرستان را بررسی میکنم.
بالاترین مقام اجرایی دولت در دنا گفا: نیروهای طرحی هستند که در شهرستانهای دیگری مشغول هستند ولی حقوق آنها از محل اعتبارات شهرستان پرداخت میشده است که به این موضوع پایان دادیم، عدم هماهنگی مدیران کل با فرماندار برای تعریف پروژه ها یک معضل بود که به این موضوع نیز پایان بخشیدیم واز این به بعد اجازه نخواهیم دادچنین اتفاقی بیافتد.
و هر گونه تعریف و اجرای هر پروژه ای در شهرستانفقط با هماهنگی فرماندار می بایست انجام گیرد.
فرماندار دنا با اشاره به ناچیز بودن میزان اعتبارات شهرستان گفت: ما در دنا فقط برای پروژه جاده جلاله را داریم که بیش از ۴۰۰ میلیارد اعتبار لازم داریم،برای تکمیل پروژه های ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی نیاز به بیش از ۳۰۰ میلیارد اعتبار داریم، شهرستان دنا در مسیر جاده یاسوج اصفهان قرار دارد و روزانه تردد بسیار زیادی از این مسیر انجام میگیرد که نیاز به تعریض و چهار بانده شدن دارد و اعتبارات زیادی نیاز داریم و همچنین با توجه یه شرایط جنگی فعلی نیاز به توجه بسیار بیشتر و در نظر گرفتن اعتبارات بیشتر در بحث های نظامی انتظامی و دفاعی هست .
رسولی گفت: در دنا خیلی از پروژه ها فرسایشی شدند، استخر پاتاوه و ایستگاههای پمپاژ کشاورزی و برخی پروژه های دیگر که با اعتبارات قطره چکانی که تزریق میشوند دردی دوا نمی شود. شهرستان دنا که لقب گردشگری را یدک میکشد ولی با این اعتبارات ناچیزی که در نظر گرفته شده ما نمیتوانیم اهداف گردشگری خود را در دنا اجرایی کنیم.
فرماندار دنا با انتقاد از مدیران دستگاه های اجرایی تاکید کرد: وقتی مدیران کل در جلسه مهم و کلیدی کمیته برنامه ریزی شهرستان حضور ندارند چه انتظاری هست بتوان برنامه ریزی درستی و دید درستی از تعریف پروژه ها و تامین اعتبارات و به سرانجام رساندن پروژه ها داشت و گفت مدیرانی که در جلسه حاضر نشدند پروژه های آنها حذف خواهد شد.
رسولی گفت: تعداد ۱۱۸ پروژه با اعتبار ۱۵۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات استاتی برای شهرستان تعریف کردیم
که بخش عمده ای از اعتبارات برای حوزه های آب رسانی، آسفالت جاده های روستایی، طرح های هادی روستاها، حوزه کشاورزی و ورزش در نظر گرفته شده هست
و اظهار امیدواری کرد بتوان به همکاری و تلاش بیشتر و پیگیری بیشتر بخشی از مشکلات شهرستان و روستاها را حل کرد.
حجتالاسلام عبودی رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان ضمن محکوم کردن حملات دردمنشانه رژیم غاصب اسرایل علیه ملت ایران گفت: صمیمانه از دکتر رسولی تشکر دارم از محبتی که داشتند و ما را به جلسه دعوت کردند، دو تا مصلی سیسخت و پاتاوه را داریم، سیسخت قبلا مکانی مشخص کردند که جانمایی و جالب نبود و نگذاشتیم اعتبار بگذارند و متوقف شد و تصمیم دیگری گرفتیم وبا جمع بندی نهایی حسینیه ای در وسط شهر وجود دارد که سوله آن هم احداث شده است که همین حسینیه را برای مصلی در نظر گرفتیم و اعتباری گذاشتیم که خوشبختانه در حال کار کردن هستیم.
حجت الاسلام عبودی اظهار داشت: دکتر بهرامی شهردار سیسخت در بحث مصلی سیسخت خیلی همت کردند همکاری کردند ولی برای تکمیل و تجهیز نیاز به همکاری فرماندار داریم که کمک کار ما باشند هر چند که خود فرماندار همیشه پیگیر هستند، مصلی پاتاوه تقریبا تکمیل است ولی مشکلاتی وجود دارد که نیاز به اعتباری داریم که برای همیشه بحث مصلی پاتاوه تمام شود.
دکتر شاهینی مدیر کل برنامه وبودجه با تاکید بر اینکه باز هم حضور کم رنگ مدیران کل در جلسه کمیته برنامه ریزی که قطعا مدیرانی که حضور ندارند جریمه خواهند شد پس بدانند که حضور مدیر یا معاون الزامی است گفت: در توزیع اعتبارات امسال طبق طبقه بندی، هر شهرستانی را جداگانه تعریف کردیم و بر اساس این طبقه بندی اعتبارات را در نظر گرفتیم، استان را به سه بخش بویراحمد، گچساران و کهگیلویه تقسیم شده است، ما برای اجرایی پیش ران ها در هر منطقه ای متناسب با آن منطقه کار میکنیم، مثلا برای دنا گردشگری و کشاورزی لحاظ کردیم که پله پله به سرانجام خواهیم رساند و توسعه خواهیم داد البته مدیران مربوطه باید پای کار باشند و بتوانند کار کنند.
شاهینی اظهار داشت: ۳۱ استان کشور درگیر جنگ بود استان ما خسارت ندید ولی عوارض جنگ به ما هم میرسد، ما در جنگ ۱۲ روزه رژیم کودک کش اسرائیل علیه کشورمان فقط در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۳۰هزار نفر ثبت نام کردند برای جهاد علیه اسرائیل و این مهم نشان از غیرت قوم لر است که در دفاع از ناموس و خاک کشورش همیشه آماده است.
شاهینی با عنوان اینکه مملکت ما پر از نیروهای جوان انقلابی و پای کار هست و به طبع آن استان ما هم پراز جوانان پرانرژی و با استعداد هست گفت: روزی که بنده آمدم ۱۳۰۰ میلیارد اعتبارات استان بود ولی در ۴۰۲و ۴۰۳ رتبه سوم کشور را گرفتیم و توانستیم میزان اعتبارات را به ۴برابر برسانیم، ما برای اتمام پروژه های استان ۲۵۰ همت لازم داریم ولی بودجه ما خیلی ناچیز است پس باید اولویت بندی کنیم و پروژه هایی که کل مردم شهری و روستایی از آنها استفاده میکنند را شروع و به اتمام برسانیم.
شاهینی عنوان کرد: از ۱۶۰۰ پروژه استان، حدود ۹۰۰ پروژه احداثی و ۶۰۰ پروژه مستمر است که باید همگی بابرنامه ریزی دیده شوند، امسال برای اولین بار با حضور سه نماینده در مجلس برای بحث آلایندگی جلسه ای داشتیم که نتیجه خوبی داشتیم، ۹۰درصد اعتبارات برای شهرستان ها هست فثط ۱۰ درصد در مرکز استان است، بودجه کل استان ۵۷۰۰ میلیارد تومان است که باید حساب شده برنامه ریزی کنیم و پروژه ها را با اولویت به اتمام برسانیم.
شاهینی با اشاره به اینکه مدیر باید مثل دکتر رسولی فرماندار دنا و کتر سجاد بهرامی شهردار سیسخت عمل کنند که از اینجا تا تهران پیگیر جذب اعتبارات هستند و پاشنه درب اتاق ما را از جا کنده اند و هر روز پیگیر هستند گفت: برای اعتبارات شهرستان ها فرماندارها تصمیم گیرنده هستند و ما موافقت میکنیم، امسال تعریف پروژه جدید ممنوع است چرا که پروژه های قبلی هنوز مانده اند و مردم مطالبه گری میکنند و ما باید پاسخگوی مطالبه گری مردم باشیم.
شاهینی عنوان کرد: در مبادله موافقت نامهها بیشتر دقت کنید، در بحث های حقوقی به گونه ای دفاع کنید که دستگاه و اداره شما سود ببرد، دوست داریم روزی شود که دنا قطب گردشگری جنوب کشور شود، که برای این مهم بایدخیلی کار شود و زیر ساخت های لازم صورت گیرد، اعتبارات امسال شهرستان دنا ۱۵۸میلیارد است که نسبت به سال قبل رشد بهتری داشته است البته در اعتبارات ملی جدید باز هم دنا را در نظر خواهیم گرفت و به صورت ویژه خواهیم دید.
شاهینی گفت: در بحث ساخت پناهگاه در کل کشور از طرف مجلس مصوب شده است که به زودی به استانها ابلاغ خواهد شد و عملیات آن اجرایی خواهد شد.
سرهنگ عرفانی فرمانده سپاه ناحیه دنا گفت: در خصوص اعتبارات و واگذاری اعتبارات توقع داریم که ما بیشتر دیده شویم البته تا به امروز دکتر رسولی برای ما هیچ کم نگذاشتند، ما ۱۰۰ پایگاه بسیج داریم که فقط ۱۴ پایگاه دارای ساختمان هستند و مابقی فاقد ساختمان هستند، در این زمان که گرفتار جنگ شدیم ما متوجه شدیم که چه مشکلاتی وجود دارد،، عدم وجود پناهگاه برای زمان جنگ که یک نیاز ضروری است که میطلبد به صورت ویژه دیده شود.
عرفانی اظهار داشت: تنها شهرستانی که بهائیت وجود دارد شهرستان دنا است که انتظار است در این زمینه کمک کنید، در زلزله سیسخت سپاه به کمک مردم آمد و ۱۷۰ باب خانه را برای مردم ساخت ولی الان در بحث بازسازی سالن های ورزشی دچار مشکل هستیم که انتظار همکاری داریم.
سرهنگ بهنام زمانی فرمانده انتظامی دنا گفت: همه مدیران از آب و نان گفتند و گفتند که امنیت از نان و آب واجب تر است ولی متاسفانه کم ترین میزان اعتبار برای نیروی انتظامی در نظر گرفته شده است، شهرستان دنا که در استان در بحث باچاق کالا، کشفیات مواد مخدر و کشفیات صلاح را داردمتاسفانه در بحث اعتبارات دیده نشده است که میطلبد با نگاه ویژه تری نیروی انتظامی راببینند، شهرستان ما نسبت به برخی شهرستان دیگری در استان بزرگتر هستیم، شاخص جمعیت و کشفیات و جادههای ما بیشتر است ولی اعتبار بخش انتظامی ما خیلی کمتر است.
دارا رامشگر مدیر آموزش و پرورش دنا گفت: میزان اعتبار ما به اندازه یک سرقت از مدرسه ما نبوده است مه جای بسی تعجب است که بودجه آموزش و پرورش چرا در این وضعیت است، اردوگاه فرهنگی بزرگی داریم که از سالهای قبل بلاتکلیف مانده است و نیاز به حمایت ویژه داریم، در بحث هوشمند سازی مدارس دنا در بدترین وضعیت ممکن است که نیاز به توجه ویژه داریم.
مرتضی انصاری مدیر بنیاد مسکن دنا گفت: تنها ۴۰ درصد آسفالت روستاهای ما انجام شده است و برای ما بقی ماندهایم، در یک سال حضورم طبق کارشناسی های انجام شده آسفالت در سطح شهرستان خیلی کم اجرا شده است، بیشتر جمعیت شهرستان روستایی هستند و تعداد روستاها زیاد است و نیاز به آسفالت هستند، جادههای برخی روستاها بیس ریزی شده اند که در حال تخریب هستند که نیاز است زودتر آسفالت شوند.










