به گزارش یاسوج۴۹ ، در راستای گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و یاد و خاطره شهدای مسجد گوهرشاد،در ادامه برگزاری سلسله برنامههای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، نشست رابطان امور زنان و خانواده این ستاد در دستگاههای اداری و اجرایی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات دفتر امام جمعه شهر یاسوج برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین پیش قدم دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، ضمن تبریک این هفته فرصت را مغتنم شمرد و با بیان اهمیت جایگاه زنان مروج حجاب، آن را نمادی از عفت، کرامت و هویت اسلامی برشمرد و گفت: حجاب تنها پارچهای بر تن نیست؛ حماسهای است که در سکوتِ خود، فریادِ بلندِ غیرت میکشد. حجاب، پرچمِ مقاومتِ زنِ مسلمان در میدانِ نبردِ تمدنها است.
وی افزود: امروز، عفاف و حجاب فراتر از یک دستور دینی، نمادی از هویت و کرامت است و یکی از شاخصهای اصلی شخصیتسازی فردی و اجتماعی محسوب میشود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد، به نقش و وظایف رابطان امور زنان و خانواده اشاره کرد و گفت: این فعالان باید در تبیین فرهنگی ارزشهای حجاب و عفاف از راه گفتوگوهای منطقی، مستند و مبتنی بر آیات و روایات تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: آموزشهای لازم در قالب دورههای آموزشی در حال برگزاری است و از همکاران درخواست میکنیم در این برنامهها مشارکت فعال داشته باشند.
این مسئول فرهنگی تصریح کرد: الگو بودن مدیران و کارمندان در رعایت حجاب و رفتار مناسب، کلید موفقیت در ترویج فرهنگ عفاف است و ستاد آماده است با همکاری مشاورین، راهکارهای عملی و موثری برای تقویت بنیه اعتقادی در محیطهای اداری ارائه دهد.
حجت الاسلام پیش قدم در ادامه بر اهمیت برگزاری برنامههای مبتنی بر هنر و خلاقیت تأکید کرد و گفت: از جمله برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با کارشناسان دینی، نمایشگاههای پوستر و کلیپهای کوتاه آموزشی، و تقدیر از بانوان محجبه نمونه در محیط کار که میتواند نقش الگوهای موفق را برای سایر بانوان ایفا کند.
وی خاطرنشان کرد: حرکت و تلاش هر یک از کارمندان در این مسیر، تجلی اطاعت الهی و رضایت پروردگار است و در نهایت، نتیجه آن آرامش روحی و فردی میباشد.
حجت الاسلام پیش قدم ضمن تأکید بر اهمیت اجرای دقیق برنامههای ابلاغی، شرکت فعال در تجمعات مربوط به عفاف و حجاب، و پاسداشت مقام شهدای مسجد گوهرشاد، خواستار همراهی تمامی بانوان و رابطان امور زنان و خانواده شد.
وی بیان کرد: کار ما در این عرصه، عبور از مرزهای فردی و جمعی است و باید بتوانیم به کمک همدیگر فرهنگ حجاب و عفاف را در جامعه به شکل مؤثر نهادینه کنیم.
در نهایت، هر یک از اعضا در جلسه فرصت یافتند تا نظرات و دیدگاههای خود را در رابطه با موضوعات مطرحشده اعلام کنند. این بخش، باعث شد تا تبادل نظر و پیشنهادهای سازنده میان حاضران صورت گیرد و راهکارهای عملیاتی مؤثرتری برای ترویج هر چه بهتر فرهنگ عفاف و حجاب برنامهریزی شود.
این نشست، با هدف نقش آفرینی بانوان در ترویج ارزشهای دینی و ملی و همچنین ارج نهادن به شهدای حجاب و عفاف در مسجد گوهرشاد، برگزار و راهکارهای عملی و فرهنگی متعددی برای تقویت این ارزشها ارائه شد. انتظار میرود با همکاری دستگاههای مرتبط و فعالان فرهنگی، شاهد تحکیم بیش از پیش جایگاه اخلاق و حجاب در جامعه اسلامی باشیم.
پایانبخش این نشست، تجلیل از سه نفر از رابطین ادارات ورزش و جوانان، کمیته امداد و علوم پزشکی بود که بیشترین فعالیت را در سامانههای مربوطه ثبت کرده بودند. این تجلیل نمادین، بر اهمیت و تأثیرگذاری مشارکت فعال در فرآیندهای فرهنگی و آموزشی تمرکز داشت و ضمن تقدیر از زحمات این بانوان، انگیزه و شور بیشتری برای ادامه فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی در حوزه عفاف و حجاب در سطح دستگاههای اجرایی به وجود آورد.
































