به گزارش یاسوج ۴۹ سید مجتبی امیرحسینی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد، امروز پنجشنبه ۱۲تیرماه ۱۴۰۴در حاشیه بازدید استاندار استان و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای از بافت تاریخی دهدشت، اظهار کرد: این اعتبار برای ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی در بافت تاریخی دهدشت هزینه می شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بازارچه دائمی صنایع دستی در حجرهای مرمت شده بافت تاریخی دهدشت ایجاد می شود.
او اظهار کرد: بازارچه صنایع دستی بعد از ایجاد توسط دولت با هدف رونق تولید و حمایت از هنرمندان صنایعدستی به بخش خصوصی واگذار می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد افزود: مرمت بخش هایی ازبافت تاریخی مانند کاروانسرا، حجره ها و بازار تاریخی ، واگذاری حمام و کاروانسرای کهیار به بخش خصوصی ، برنامه ریزی برای ثبت بخش هایی از بافت تاریخی دهدشت در فهرست بناهای تاریخی جهان از اقدام هایی است که در سالهای گذشته تاکنون برای احیای این بافت ۳۵ هکتاری انجام شده است.
تملک منازل مسکونی در بافت تاریخی دهدشت راه نجات بلاد شاپور است
سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه،لنده،بهمئی و چرام در مجلس شورای اسلامی در بازدید از بافت تاریخی دهدشت، اظهار کرد: تا زمانی منازل مسکونی درون بافت تاریخی دهدشت تملک نشود هر اقدام مرمتی در این شهر تاریخی بی فایده است.
نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به دلیل پایین بودن درآمد ساکنان بافت قدیمی دهدشت تنها راه تملک آن خرید اراضی از مالکان است، ادامه داد: امیدوارم مسئولان و متولیان امر در این زمینه چاره اندیشی کرده و مردم را از بلاتکلیفی نجات دهند.
حجتالاسلام والمسلمین موحدتصریح کرد: اقدامات خوبی برای ساماندهی بناهای تاریخی بافت تاریخی دهدشت صورت گرفته که شایسته تقدیر است.





