به گزارش یاسوج۴۹، حجتالاسلام والمسلمین حمزه پیشقدم، دبیر ستاد کهگیلویه و بویراحمد، به همراه دبیران هفت شهرستان به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر نشستی با حضور خبرنگاران و فعالان رسانهای برگزار کردند.
حجت الاسلام والمسلمین حمزه پیش قدم با تسلیت ایام حزن و اندوه سرور سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای غدیری،در سخنانی با تأکید بر جایگاه راهبردی فریضه امر به معروف و نهی از منکر، از آغاز برنامههایی چندبُعدی، فرهنگی و رسانهای برای ارتقای مسئولیت اجتماعی و باور عمومی سخن گفت.
نگاهی جامع به معروف و منکر؛ از فرد تا نهاد
حجتالاسلام والمسلمین پیشقدم با تبیین رویکرد نوین این ستاد گفت: امر به معروف و نهی از منکر، صرفاً یک موعظه فردی نیست؛ بلکه طرحی کلان برای اصلاح همهجانبه جامعه است. این فریضتین باید در عرصههای مختلف اداری، اجتماعی، رسانهای و سیاسی جاری شود.
وی افزود: هر اقدام اصلاحی که با نیت خالص و روش حکیمانه صورت گیرد، میتواند نقشی تعیینکننده در گسترش خوبیها و زدودن زشتیها از جامعه ایفا کند.
رسانه؛ بازوی اقناعی فرهنگسازی
حجتالاسلام والمسلمین پیشقدم نقش رسانهها را در ترویج معروفات حیاتی دانست و تأکید کرد: زبان نرم، اقناعکننده و روشن رسانهها میتواند تحولی پایدار در ذهن و رفتار اجتماعی پدید آورد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با توصیه به خبرنگاران گفت: خبرنگاران در حوزههای خاص مانند اخلاق اجتماعی، شفافیت، محیط زیست یا مسائل خانواده بهطور تخصصی ورود کنند.
این مسئول این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: «تقسیم کار فرهنگی» کلید اثرگذاری و جلوگیری از کلیگوییهای بیثمر است.
تعامل ادارات در سایه همگرایی فرهنگی
وی با بیان اینکه پیش از آغاز هفته احیاء، نشست هماندیشی معاونان و رابطان فرهنگی ادارات استان برگزار شد اظها کرد: در این جلسه، مصوباتی چون فضاسازی محیطی ادارات، تبیین پیام عاشورا با اقتضائات امروز جامعه و هماهنگی برنامهها، به همه دستگاهها ابلاغ گردید.
وی ادامه داد: نشست اعضای ستاد و دبیران شهرستانها بهمنظور ترسیم نقشهراه آینده، تقویت انسجام استانی و برنامهریزی برای فعالیتهای مطالبهگرانهتر برگزار شد.
تبیین مفاهیم در بستر دین و رسانه
حجت الاسلام والمسلمین پیش قدم در با تاکید بر اینکه در حوزه تبیین و آگاهسازی، برنامههای متنوعی طراحی شده است، افزار : برگزاری سخنرانیهای محتوایی پیش از خطبههای نماز جمعه ، نشستهای خبری تخصصی با کارشناسان در صدا و سیما، همراهی مبلغین اوقاف و طلایهداران فرهنگی در ترویج فریضتین طی سه روز اخیر انجام گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین پیشقدم این مجموعه فعالیتها را نمونهای از «جهاد تبیین» دانست؛و گفت: مسیری که از اقناع فکری تا امیدآفرینی عمومی را دربرمیگیرد.
تکریم ایثار و ترویج روح مقاومت
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: دیدار با خانوادههای شهدا و غبارروبی گلزار آنان، از برنامههای محوری این هفته است. این رویدادها یادآور جایگاه متعالی شهیدان و تداوم فرهنگ ایثار در زیست بومی فرهنگی جامعه است.
مشارکت گسترده مردمی؛ از خانه تا هیئت
وی برخی دیگر از مهمترین برنامههای مشارکتی هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد را نشست با «بانوان زینبی» با تأکید بر نقش زنان در تربیت نسل آینده، بیان کرد و گفت: دیدار با امران و ناهیان فعال و گفتوگو با رئیس ستاد ، رواج شعارهای هفته در هیئتهای مذهبی و برگزاری مسابقه فرهنگی «معروفانه» برای ترویج مفاهیم فریضتین در نسل جوان از دیگر برنامهها بود.
علم؛ سنگر عزت استقلال ایران
حجت الاسلام پیشقدم در بخش دیگهای از سخنان خود با اشاره به دستاوردهای بزرگ علمی کشور، تأکید کرد: «ایران امروز در حوزه تولید علم، جزو ۱۵ کشور اول دنیا قرار دارد. در نانوفناوری، رتبه چهارم جهانی را در اختیار داریم و در زیستفناوری، حتی در شرایط تحریم، به تولید واکسنهای پیشرفته دست یافتهایم.
وی ادامه داد: تحریم دانشگاهها، ترور دانشمندان و عملیات روانی دشمن نشاندهنده ترس آنها از پیشرفت علمی ایران است. چرا که این پیشرفتها، زنجیره وابستگی را شکسته و قدرت بازدارندگی ایجاد کرده است.
راهبرد ملی: مقاومت + پیشرفت
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد، مسیر آینده را ترکیبی از مقاومت و پیشرفت دانست و از نخبگان خواست تا در وطن بمانند، پژوهش کنند و تاریخساز باشند.
وی خاطرنشان کرد: هر مقاله علمی، اختراع یا فناوری نو، نهتنها ابزار پیشرفت، بلکه سدی است در برابر استکبار جهانی.
ایمان، تخصص، وحدت
حجت الاسلام والمسلمین پیش قدم در پایان تأکید کرد: با ایمان، تخصص و وحدت، جامعهای الهی، فرهنگی و مقاوم خواهیم ساخت و مأموریت اصلی ما در ستاد، حمایت از این مسیر تعالی است.


