از دفتر مشق دانش‌آموز زیلایی تا آب آشامیدنی سیلاب کلوار/ ستاد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد چه کرد؟

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام استان کهگیلویه و بویراحمد به خدمات ریز و درشتی اشاره می‌کند که در سال ۱۴۰۳ توسط این نهاد به صورت جهادی در اختیار محرومان و مستضعفان استان در گوشه گوشه کهگیلویه بویراحمد قرار گرفت.

یاسوج ۴۹_ برخی دستگاه‌ها اگرچه قدمت کمی دارند اما ده‌ها برابر بیشتر از قدمت و سن خود خدمت کردند که نمونه آن ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

 نیازمندان و محرومان استان کهگیلویه و بویراحمد با این نام غریبه نیستند و شکرگزاری می‌کنند که چنین دستگاهی توانسته نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها در زندگی آنها داشته باشد.

 دستگاهی که کارکنان آن به صورت جهادی و بدون منت و ریا پای کار محرومان ایستاده‌اند.

 در همین خصوص صادق انصاری‌نیا مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خدمات گسترده این دستگاه در استان می‌گوید در همه سال‌های پس از فعالیت رسمی ستاد اجرایی فرمان امام در استان کهگیلویه و بویراحمد کارهای بسیار بزرگی در راه محرومیت زدایی و خدمات به محرومین و مستضعفان انجام شده است.

 او با بیان اینکه حرف امروز ما در مورد اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۳ است گفت: در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که ۱۰۶ میلیارد تومان آن جذب شد و البته تا ۳۱ خرداد مهلت جذب داریم.

 این مسئول می‌گوید دو تفاهمنامه با صندوق کارآفرینی امید به میزان ۲۷ میلیارد تومان داشتیم و هزار نفر از تسهیلات اشتغال زایی برخوردار شدند.

 وی در ادامه به پویشی اشاره می‌کند که در تابستان سال ۱۴۰۳ اجرا و ۲۰۰ دستگاه کولر و پنکه با همکاری گروه‌های جهادی بین نیازمندان توزیع شد.

 این مسئول به مشق برکت هم گریزی می‌زند که طی آن ۵ هزار بسته لوازم التحریر یعنی پک کامل میان دانش آموزان هر کدام به ارزش ۶۰۰ هزار تومان به تفکیک جنسیت تقدیم شد.

 مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید زمستان ۱۴۰۳ پویش دلگرمی برکت را داشتیم که ۲۵۰ دستگاه بخاری و آبگرمکن با همکاری گروه‌های جهادی توضیح شد همچنین پویش تعمیرات گرمایشی را داشتیم که ۱۵۰ وسیله به صورت رایگان تعمیر شدند.

 این مسئول به اقدام انجام گرفته در ماه مبارک رمضان اشاره می‌کند پویش ۳۰۰۰ بسته‌ای معیشتی شامل روغن حبوبات برنج که با مشارکت ۱۵۰ گروه جهادی میان نیازمندان توزیع شد.

 وی همچنین به کمکی که به مساجد استان شده اشاره کرد و گفت؛ در نوروز ۵۵ مسجد را کمک ۳۰ میلیون تومانی کردیم تا در زمینه برپایی افطاری اقدام کنند همچنین راه‌اندازی ۲۷ ایستگاه توزیع نان رایگان داشتیم و به هر ایستگاه هفت و نیم میلیون تومان کمک کردیم.

 انصاری به دیگر کارهای انجام شده اشاره کرد و گفت: در عید نوروز دو کاروان سلامت در لوداب و زیلایی داشتیم هر کاروان ۲۵ میلیون تومان کمک کردند.

 فرزندآوری بحث مهمی است که انصاری به آن اشاره کرد و گفت: در این راستا ۴۰۰ خانواده که فرزند دوم یا سوم و چند قلو داشتند به ازای هر فرزند پک ۱۰ میلیون تومانی کمک کردیم کارت بعضی‌ها را در دیجی کالا شارژ کردیم تا بتوانند وسایلی مانند گالسکه و پوشاک و لوازم مورد نیاز دیگر بخرند..

این مسئول گفت؛ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ تفاهمنامه با علوم پزشکی داشتیم با ۵ میلیارد تومان بلاعوض راه‌اندازی مرکز چشم پزشکی شهید جلیل در خرداد ماه ۴ میلیارد تومان به حساب علوم پزشکی واریز کردین و یک میلیارد تومان باقیمانده را نیز قرار شد هنگامی که دستگاه نصب و راه اندازی شود واریز کنیم.

 وی گفت: همچنین تفاهم نامه‌ای با ۱۱ دستگاه اجرایی در منطقه زیلایی داریم که ۴۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۲۰ میلیارد تومان را بنیاد برکت و ۲۰ میلیارد تومان دستگاه‌های اجرایی می‌گذارد تا در زمینه محرومیت‌زایی در حوزه‌های مختلف اقدام شود.

 انصاری گفت: جدیداً تفاهم‌نامه منعقد کرده‌ایم که در راستای تجهیز مدارس و مساجد ۶۱۰ میلیون تومان هزینه تجهیز چند مسجد در شهرستان‌های مختلف استان شد.

 وی همچنین به اقدام انجام شده در عید غدیر سال ۱۴۰۳ اشاره کرد که ۹۰ هزار پرس غذای گرم با همکاری گروه‌های جهادی پخت و توزیع شد.

 مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان به دو کارخانه ذیل ستاد اجرایی یعنی کارخانه قند و همچنین گیاهان دارویی گچساران اشاره کرد و گفت: پیش بینی می‌شود کارخانه گچساران در خرداد ماه فاز اول آن به بهره‌برداری برسد و کارخانه قند هم با ظرفیت نزدیک به ۳۰۰ نفر مستقیم در حال کار است.

وی  همچنین به اقدامات ستاد اجرایی در حوزه آبرسانی اشاره کرد که مشکل آب آشامیدنی ۱۷۲ روستا را با همکاری آب و فاضلاب استان حل کردیم.

 انصاری به دخالت این ستاد در رفع مشکلات مدارس هم اشاره کرد که ۵۸ مدرسه کانکسی با همکاری ما جمع شدند و تعهد ریالی بنیاد برکت به حساب نوسازی واریز شد همچنین تعداد ۱۰۲ مدرسه با ظرفیت ۳۶۴ کلاس درس با همکاری نوسازی مدارس در استان ساخته شد


خبرنگار:
ترنم بهنیا

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

  • سعید صفدری IR 1404/02/22
    0
    سلام جناب آقای انصاری عزیز خسته نباشید،ما هم یک مسجد داریم نیمه تمام مردم در حد توانشون کمک کردند ،اگه امکانش هست 25کیلومتری یاسوج روستای محرومی هست بنام راهمالی ،از جاده یاسوج اصفهان سمت چپ منطقه تفریحی سنجد کل،بیخ گوش مرکز استان
x