به گزارش یاسوج ۴۹ ـ دکتر خرامین در سخنان خود تأکید کرد که در انتصابات و توزیع فرصتها، هم تقابل با جغرافیا و طایفه خاصی در استان و هم ترویج تفرقه محکوم است. او همچنین به انتقاد از منطقهگزینی و طایفهگرایی بدون توجه به اصل شایستهسالاری و کارآمدی پرداخت و گفت: "باید تاسف خورد وقتی عدهای هنوز بعد از چند دهه تجارب تلخ تعصبات کورکورانه، درس عبرت نگرفتهاند و به جای توجه به اصل شایستهسالاری، تعداد مدیران یک جغرافیا را شمارش میکنند."
خرامین با اشاره به عقبماندگیهای استان، به ناکارآمدی برخی سیاسیون و مدیران بومی اشاره کرد و خاطرنشان کرد که بسیاری از منابع غارت شده استان به دلیل سادهلوحی و عدم توجه به شایستهسالاری بوده است. او همچنین تأکید کرد که دستاوردهای بسیاری از استان نتیجه تلاش مدیران شایسته غیر بومی بوده است.
این مواضع دکتر خرامین نشاندهنده گفتمان مشخص و برنامهمدون او در عرصه سیاست است. به نظر میرسد که این رویکرد، او را به عنوان یک چهره تأثیرگذار در سیاست استان معرفی کرده و میتواند استان کهگیلویه و بویراحمد را وارد فصل جدیدی از سیاست کند.
با توجه به این تحلیل، این سوال مطرح میشود که چرا گفتمان خرامین مورد قبول نخبگان و دلسوزان استان در جریانات مختلف قرار گرفته است؟ آیا او میتواند با ادامه این رویکرد، تغییرات مثبتی در ساختار سیاسی استان ایجاد کند؟

شیرعلی خرامین