به گزارش ایران۴۹ـ محمد مهدی صالحی بازرس کل قضایی استان گفت: باتوجه به گزارشهای متعدد در سامانه شکایات سازمان بازرسی۱۳۶٫ir و همچنین گزارشهای واصله در ملاقات حضوری با مردم درخصوص سوءجریان در تسهیلات اشتغالزایی مشاغل خانگی بررسی موضوع در دستورکار قرارگرفت.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات مشاغل خانگی، تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳و همچنین آئین نامه اجرائی قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی باید به افراد واجد شرایط پرداخت می گردید، افزود: پس از استقرار هیأت بازرسی در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بررسی ۸هزار فقره پرونده تسهیلات مشاغل خانگی، مشخص شد به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات در تخصیص تسهیلات به افراد فاقد شرایط، قریب ۱۳۰ میلیارد ریال تصرف غیرقانونی در وجوه تسهیلات دولتی انجام شده است.
صالحی با بیان اینکه سازمان بازرسی در راستای حمایت از سرمایه گذاری برای تولید و اشتغال با هر ترک فعلی که موجب تضییع حقوق عامه شود برخورد میکند، اظهار داشت: در این خصوص پرونده کیفری و تخلفاتی برای ۳ نفر از مدیران اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی و سایر مراجع ذیربط ارسال شده است.
صالحی یاد آورشد: در راستای ماده ۲ قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور درخواست جبران خسارت از نامبردگان توسط محاکم قضایی نیز صورت گرفت.
بازرس کل قضایی استان با بیان اینکه رعایت عدالت و اجرای صحیح قوانین فصل الخطاب سازمان بازرسی است، خاطر نشان کرد: با پیشنهاد بازرسی کل استان مقرر شد معرفی افراد و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی بر پایه اصل عدالت محوری همراه با نظارت دقیق باشد