روزهای سخت خانم دکتر/آغاز انتقاد و مطالبه از دهدشت

کهگیلویه بویراحمد چه در زمینه خط دهی تلفن همراه و چه وضعیت اینترنت اوضاع و احوال خوبی ندارد نقاط کور بسیاری در جاده‌ها وجود داشته و در برخی از شهرها از جمله همین یاسوج مرکز استان نیز تلفن همراه و اینترنت در بعضی نقاط به خوبی جوابگو نیستند و همین کار مدیر کل جدید فناوری اطلاعات استان را به چند دلیل سخت می‌کند.

یاسوج ۴۹_ یادداشت مخاطبین_ مشکلات در استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به یک یا دو موضوع نیست در راه روستایی هنوز کار زیادی روی دست مانده و روستاهای بسیاری در استان به خصوص در مناطق محروم و صعب العبور از جاده مناسب برخوردار نیستند.

 در حوزه آب آشامیدنی نیز تا رسیدن به نقطه مطلوب چه در حوزه شهری و چه روستایی فاصله زیادی است اما یکی از حوزه‌هایی که مردم در همه نقاط شهری و چه روستایی گلایه‌های فراوانی دارند اینترنت و تلفن همراه است.

 گاهی در همین شهر یاسوج اوضاع به گونه‌ای است که داد مردم به هوا رفته و اینترنت و خط دهی تلفن همراه اعتراضات و گلایه‌های زیادی را به همراه داشته است.

 در بسیاری از جاده‌های استان و در نقاطی که خطر تصادف و سوانح جاده‌ای وجود دارد خط دهی تلفن همراه گاهاً وجود ندارد.

 در زمینه کسب و کار نیز که با تلفن و اینترنت سر و کار دارد مشکلات زیادی در استان وجود دارد که همین کار مدیر کل جدید فناوری اطلاعات خانم دکتر سید راضیه ملک حسینی را بسیار سخت می‌کند‌.

 از یک طرف توقع بسیار از او می‌رود چرا که او را از نزدیکان آقای وزیر می‌دانند و معتقدند که باید مشکلات استان در کمترین زمان ممکن توسط سید ستار هاشمی وزیر و سیده راضیه ملک حسینی مدیر کل برطرف شود.

 از سوی دیگر مطالبه‌گری توسط اشخاص و جریانات از این به بعد بیشتر خواهد شد همچنان که در خطبه‌های نماز جمعه اخیر امام جمعه شهرستان کهگیلویه به صورت علنی از وضعیت اینترنت در استان انتقاد کرد.

 در این بین مردم از خانم ملک حسینی انتظار دارند تا به هر طریق ممکن چه ارتباط فامیلی که با وزیر دارد و چه با مطالبه‌گری از بدنه وزارتخانه این مشکلات عدیده استان را در حوزه اینترنت و همچنین خط دهی تلفن همراه در استان برطرف کند.

 این‌ها تنها بخش کوچکی از مشکلات استان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

 چه اینکه در حوزه‌های دیگر از جمله دانش بنیان‌ها نیز خانم دکتر ملک حسینی بار سنگینی را باید به دوش بکشد و البته هیچگونه بهانه‌ای برای رفع مشکلات ندارد.

در همین خصوص امام جمعه کهگیلویه  از وضعیت نامناسب اینترنت در کهگیلویه و بویراحمد انتقاد کرد و خواستار رسیدگی فوری مسئولان شد و با اشاره به اینکه این مشکل به مدت چهار ماه ست که ادامه دارد، گفت: وضعیت اینترنت در استان بسیار نامناسب است.

وی به عوامل مختلفی اشاره کرد که به این وضعیت دامن زده‌اند و افزود: علل این مشکلات شامل اشباع ظرفیت کاربران، عدم توسعه سایت‌های جدید BTS و همچنین عدم توسعه شبکه فیبر نوری منازل است.وی همچنین خاطرنشان کرد: پهنای باندی که در اختیار مردم در شبکه 4G قرار دارد، امروز به چهار مگابایت محدود شده است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با تأکید بر اهمیت توسعه فناوری اطلاعات (IT) در تحقق شعار سال، خواستار توجه جدی مسئولان به این موضوع شد و گفت: نیاز به توسعه فیبر خانگی لازم است، حداقل سرعت بر ثانیه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی افزود: نمی‌شود که مردم در فضای IT و تجارت آنلاین فعالیت کنند و ما در همه عرصه‌ها از استان‌های دیگر عقب باشیم.

امام جمعه کهگیلویه تأکید کرد که پهنای باند شبکه دیتای موبایل باید حداقل به ۳۰ تا ۵۰ مگابایت برسد؛ در حالی که امروز با وجود علامت 4G بر روی گوشی‌های همراه، عملاً اینترنت مطلوبی به مردم ارائه نمی‌شود.

وحدانی فر به مسئولان توصیه کرد که برای تشویق مردم به استفاده از اینترنت خانگی، مشوق‌هایی مانند اینترنت ارزان و ارائه مودم در نظر بگیرند.

 


خبرنگار:
ترنم بهنیا

ارسال نظر

نام خود را وارد کنید
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر با موفقیت ارسال شد.

نظرات

  • حسین IR 1404/01/10
    0
    دقیقا مخابرات استان فقط پول اینترنت بابت عدم دانلود و سرویس دهی. اخذ میکند و سرویس دهی بسیار نامطلوب می باشد جالب اینکه در فاصله هزارو پانصد متری از دکل اصلی مخابرات. اصلا اینترنت نداریم و همین خبر را با ده بار جابجا شدن. دریافت کردم ..دولت و مدیران کل استان که ذکر نمایندگان میگویند به فکر کار باشند نه باند بازی
x