به گزارش یاسوج ۴۹ در خبرها شنیدیم که راه و شهرسازی کهگیلوبه وبویراحمد موفق به کسب رتبه برتر در جذب اعتبارات ملی به مبلغ 13 هزارو ششصد میلیون ریال در بین دستگاه های اجرایی استان شد.
خبر خوب و خوشحال کننده بود اعتبارات را برای ایجاد راههای امن و استاندارد میگذارند و به غیر از این اعتبارات به چه درد استان و مردم میخورد وقتی در بعضی نقاط شاهد جادههای خطرناک و غیر استاندارد هستیم که لحظه به لحظه آنها خطری برای گرفتن جان رهگذران است.
همین چند روز پیش بود که در شورای برنامهریزی استان که با حضور تمامی مدیران استانی برگزار شد راه و شهرسازی استان به عنوان دستگاه برتر در پیگیری و جذب اعتبارات ملی مورد تقدیر قرار گرفت.
طبق امار اعلامی از طریق استاندار و به گواه آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیر کل راه و شهرسازی استان در چهار ماه حضور خود در این اداره کل ، قریب به هزار و سیصد و شصت میلیارد تومان اعتبار ملی جذب و به پیمانکاران پرداخت کرده که این مقدار در چهار ماه گذشته تقریبا دوبرابر شش سال گذشته است.
پارسایی در جلسه شورای برنامه ریزی این موفقیت را نتیجه همکاری و همراهی رئیس کمیسون برنامه و بودجه و استاندار، معاون هماهنگی امور عمرانی، ریاست سازمان برنامه و بودجه و مجموعه همکاران خود دانست و از آنها سپاسگزاری و قدردانی کرد.
اما با همه این تفاسیر از آقای علی پارسایی جای سوال است که دو برابر شدن اعتبارات جای خود و دست مریزاد و درود بر شما مدیر جوان اما وقتی با گذشت حضور چند ماهه شما همچنان ۷۰۰ متر جاده و به عبارتی قتلگاه را نتوانستهاید سر و سامان بدهید پس این اعتبارات به چه درد میخورد.
آقای پارسایی کار به عمل آید نه به حرف از دست رفتن جان یک نفر در قتلگاه ۷۰۰ متری دشتروم به مثابه این است که حتی یک ریال به اعتبارات استان اضافه نشده است.
آقای پارسایی به کسی مدیر کارآمد میگویند که بتواند بر خلاف مدیر گذشته چنان پای کار و عملیاتی اقدام کند که ۷۰۰ متر قتلگاه را از پیش پای مردم بردارد نه این که دست روی دست بگذارد و حرفهای تکراری مدیر قبلی را تکرار کند.
آقای پارسایی مشت نمونه خروار است وقتی در انظار همه مردم استان و در ۲۵ کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان و در نقطهای پر رفت و آمد چنین درمانده و وامانده هستیم نباید از افزایش اعتبارات سخن بگوییم امروز مردم ۷۰۰ متر جاده را میبینند نه آمار پر زرق و برق پس تا دیر نشده رخت عملیاتی و جهادی بر تن کنید و آستین همت بالا زده کت مدیریتی را آویزان کرده و برای رفع مشکلات و اتمام کارهای نیمه تمام وارد گود و میدان شوید.