به گزارش یاسوج ۴۹ چهارمین نشست شورای راهبری تحول اداری استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حسینی معاون استاندار، شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و دستگاههای اجرایی با سه دستور کار روز یکشنبه ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برگزار گردید.
دستور کار اول جلسه؛ ارائه برنامههای اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، نقش مهم شورای راهبری تحول اداری استان به عنوان راهبر برنامه اصلاح نظام اداری در استان را دارای اهمیت دانست و بر اجرایی سازی آن تاکید کرد.
وی افزود: شورای راهبری، مرجع تحول خواهی و تحول گرایی نظام اداری استان است و وظیفه دارد تا با همفکری و مشارکت بالای دستگاههای اجرایی برای برون رفت از برخی مشکلات موجود در سیستم اداری چارهاندیشی نماید.
شاهینی به تشریح برنامه جامع اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم پرداخت. وی با اشاره به اهمیت این برنامه گفت: سیاستهای نظام اداری، تکالیفی را برای دولت مشخص کرده که باید نظام اداری آن را اجرا نماید و اهداف تعیین شده را محقق سازد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان نظام اداری را عامل اصلی پیشرفت کشور دانست و افزود تا زمانی که نظام اداری پویا، پاسخگو و کارآمد نشود توسعه کشور امکانپذیر نخواهد بود و عملکرد صحیح نظام اداری موجب افزایش رضایتبندی و اعتماد مردم به دولت و حاکمیت خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گفت؛ برنامه اصلاح نظام اداری شامل ۶ محور (1. اصلاح ساختار و معماری کلان دولت 2. مدیریت سرمایه انسانی 3. توسعه دولت هوشمند 4. ارتقای سلامت اداری 5. ارتقای نظام مدیریت عملکرد و بهبود خدمات 6. بهره وری) و ۴۸ اقدام عملیاتی است که دستگاههای اجرایی موظف به اجرای آن هستند.
وی گفت؛ تمامی ۴۸ اقدام در ۶ محور مشخص مبنای ارزیابی عملکرد دستگاه اجرایی خواهد بود.
دستور کار دوم جلسه؛ گزارش بهرهوری دستگاههای اجرایی استان
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گفت؛ پیرو تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر لزوم ارتقای بهرهوری و تاکید مکرر رئیس محترم جمهور مبنی بر تحقق۳/۵ رشد اقتصادی از محل بهرهوری ، کمیته بهرهوری استان تشکیل و حوزه های اولویتدار بهرهوری دستگاههای اجرایی مشخص شده است.
شاهینی خاطرنشان کرد؛ دستگاه های اجرایی استان مکلفند برنامه ارتقا بهره وری خود را مطابق با راهنمای اجرایی و دستورالعملها و آیین نامههای اجرایی با رویکرد و نگاه به برنامه اسناد آمایش سرزمین و با اولویت برنامههای دانش بنیان، اشتغال آفرین و نوآوری اعلام نمائید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان عملکرد دستگاههای اجرایی استان در حوزه بهرهوری را عنوان یکی از محورهای ویژه جشنواره شهید رجایی استان کهگیلویه و بویراحمد مورد تاکید قرار داد.
دستور کار سوم جلسه؛ ارائه شاخصهای عمومی و اختصاصی ارزیابی عملکرد دستگاه
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در ادامه جلسه، به تشریح گزارش شاخصهای ارزیابی عملکرد مشتمل بر مبانی قانون، دایره شمول ارزیابی، شاخصهای مورد ارزیابی، دستگاه های اجرایی همکار، مختصات فرایند ارزیابی و ...در سال ۱۴۰۳ پرداختند.
وی اضافه کرد، ارزیابی دستگاههای اجرایی در دو بعد شاخصهای عمومی و اختصاصی باشد که در شاخص عمومی( ۲۰ شاخص و ۵۷ سنجه) مورد بررسی قرار میگیرد.
همچنین ارزیابی شاخصهای اختصاصی دستگاه اجرایی متناسب با ماموریت آنها و بر اساس برنامه اصلاح نظام اداری و برش استانی اعلام شده تا سقف ۱۰۰۰ امتیازمی باشد.